fbpx

Prima greblă a ministrului Candu

În timp ce scriam această însemnarea a apărut și a doua greblă – Ministrul e plecat în concediu! 🙂 Eu nici nu am observat că lipsește de la ședințele care s-au petrecut ieri la guvern.

Pe grebla ministrului Candu scria ”Igor Dodon” 🙂 Liderul socialiștilor a figurat, la plural în articolul de pe blogul proaspătului ministru al Economiei. Ministrul este într-atât de preocupat de țară că are timp și de blog.

Între timp eu l-am văzut doar la două acțiuni. Darea în exploatare a celui de-al doilea elicopter pentru SMURD Moldova și o ședință la ZEL Bălți acolo unde a mers să apere interesele administratorului democrat al zonei. E o istorie mai tristă acolo dar despre asta voi scrie aparte.

Calea însemnării de pe blogul lui Candu a fost una tipică. 24h a preluat materialul care după asta a fost preluat de …. surpriză … timpul.md 🙂

Dodon, cu toată dragostea mea față de uniunea hamală sau cum se mai numește acolo, l-a pus la punct pe Candu. Un simplu citat:

Nu m-am aşteptat din partea lui la aşa cuvinte ca „dodoni” …

Mai intru și eu în polemici dar nu cobor la nivelul de a înjura sau schimonosi numele persoanei. Asta e foarte josnic și cinic.

Eu am mai zis că Adrian Candu este, în opinia mea, unul dintre cei mai carismatici lideri din PD, are potențial, dar îl irosește nu pe ceea ce e important.

Și da, o mică reamintire. PD face parte din familia socialistă europeană 🙂
Și încă ceva, eu înțeleg când PL sau PNL îl atacă pe Dodon amintindu-i relațiile cu rusia. PD nu cred că are dreptul or anume la invitația democraților a ajuns Narîșkin în iarna lui 2009 în Chișinău.

O zi bună la toți!

Comentarii

comentarii


One Comment

So, what do you think ?