fbpx

Starnet, one man company :-(

Ceea ce urmează să fie scris în această însemnare reprezintă opinia mea cu privire la compania Starnet. Opinie care pe alocuri poate fi subiectivă, din varii motive.

1. Starnet are un lider.

Indiscutabil Alexandru Machedon este bravo. Ceea în ce a crezut și a făcut i-a ieșit bine. Compania dețină poziții de lider în anumite domenii și a câștigat datorită pasiunii de care a dat dovadă familia Machedon. Compania a investit și investește în IT-ul din Moldova din cont propriu, nu cum o fac cei de la Moldtelecom pe banii noștri.


2. Starnet nu are PR

Asta s-a văzut inclusiv în organizarea offline-ului de azi. Inclusiv în aparițiile media ale Starnet-ului. Inclusiv în sponsorizarea fără nici o viziune clară a unor evenimente mai mult sau mai puțin importante pentru Republica Moldova. Asta s-a văzut în cazul KIA, atunci când Starnet-ul a făcut flashmob la sediul KIA iar după asta tot departamentul comercial a cumpărat mașini KIA Ceed 🙂

3. Starnet nu are echipă.

Alexandru Machedon are idei foarte clare cum să dezvolte Starnet, cu părere de rău nu are cine le implementa. Echipa veche a Starnet-ului în mare parte ”a fost plecată” inclusiv de rudele sale care au venit cu toată echipa lor de la Moldtelecom atunci când au fost remanieri de cadre în compania de stat. Cu părere de rău, o bună parte din echipa de azi știu dar să se ”măsluiască” pe lângă director.
Cel mai simplu exemplu e site-ul companiei. Mai vechi nu cred că există la vreun provider de net.
///

Compania acum este atacată. Știe de unde, și știe de cine. Are toate șansele să piardă lupta. Cu părere de rău. Dacă ceva nu se schimbă spre bine.

Asta e Moldova.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • xxx |

    Cu părere de rău, o bună parte din echipa de azi știu dar să se ”măsluiască” pe lângă director. ASA E

So, what do you think ?