fbpx

Cum ne va fute putin // descrierea pozițiilor

Să fie clar de la început dau explicația din dex:

fúte [At: (a.1628) DRHB XXII, 62, ap. TDRG / V: ~tá / Pzi: fut / E: ml futuere] (Pop.) 1-2 vtr (Tr) A avea raporturi sexuale. 3 vt (Fam.) A obliga pe cineva la eforturi prea mari Si: (fam.) a freca (22). 4 vt (Fam.) A certa. 5 vt (Fam.) A înșela. 6 vt (Fam.; șîe a fute la cap sau la icre sau la melodie) A agasa. 7 vt (Și îae) A plictisi. 8 vt (Fam.; îe) A(-și) fute timpul (sau vremea) A pierde timpul (vremea). 9 vt (Îe)A fute una (sau o bătaie) A da o lovitură (sau o bătaie zdravănă) cuiva. 10 vi (Fam.; îe) A i-o fute cuiva A se răzbuna pe cineva Si:(pfm) a i-o trage cuiva. 11 vt (Fam.; șfg) A învinge. 12 vt (Fam.; gmț) A face. 13 vt (Fam.; gmț; șîe a fute treaba) A lucra prost. 14 vt(Fam.) A distruge. 15 vt (Îc) fute-vânt Om de nimic. 16 sf (Orn; îac) Codobatură (Motacilla alba).

1. #transnistria

Aici probabil este clar pentru toți. Orgasmul a fost în 1992 iar revenirea din el durează și până acum. Probabil va mai dura un pic până la deznodământul final. Nu cred că trebuie să mă opresc mult pentru a explica. Mai ales că Băsescu toarnă bine gaz pe foc.

2. #găgăuzia

Această poziție a fost deconspirată recent prin organizarea diferitor acțiuni contra statalității Republicii Moldova și prin declararea unor liderași locali mari găgăuzi ai neamului. Cel mai funny este că liderii, în marea lor majoritate, au cetățenie europeană dar oficial optează pentru uniunea orală, oops vamală.

3. #usatîi

Omul venit cu bani care vrea să facă partid rusesc în Moldova. Încă se vor vedea multe acțiuni nostalgice. Eu aș propune denumirea partidului: ”Born in USSR”.

4. #dodon

Partidul Socialist face jocul rusiei și a uniunii orale, oops, vamale. Sunt acțiuni mai mult de PiaR pentru a atrage electoratul comunist. Eu așa și nu am înțeles exact de unde vin banii în PSRM.

5. #platon #sistembancar

Avem un sistem bancar care tot mai mult depinde de piața rusă. În același timp este și raiderismul care poate perturba sistemul. Dacă se apucă rușii să ne fută ap asta ar putea durea cel mai tare or poate afecta mai mulți cetățeni odată.

6. #muncitori

S-ar părea că ar fi cea mai grea poziție. Nu e chiar așa. Ai noștri dacă vor avea interdicție să meargă în rusia vor merge în altă parte. Ai noștri dacă vor muncesc. Dacă vor. Cu furcile nu vor ieși la revoluție. Ai noștri nu-s ucraineni.

7. #gaz

Cea mai grea poziție. Moldova fără gaz. Aici totul e clar 🙁

Soluții? Nu am idee care ar fi.

O seară bună.

Sursă foto: adsoftheworld.com

Comentarii

comentarii


7 Comments

 • Nicu |

  Problema cu gazul se imbunatateste, parca Romania ne ofera gaz la un pret mai ieftin.

 • smile |

  Nu te teme, si fara Putin are cine sa-i fute pe moldoveni.
  Acest loc nu a fost nici o data vacant.
  Despre Plahotniuc, Filat, Voronin, Chirtoaca ai uitat?

  Sau ei sint „de-ai nostri”, ei sint pentru europa/democratie/kommunism/unire?

 • smile |

  Am gresit. Imi pare rau.

  Nu „sa-i fute pe moldoveni”, ci „sa-i futa pe moldoveni”.

 • Pavel |

  vorba cea ..primeste pe om in casa si el se sue pe masa…referitor la rusi ..gagauji si unii care doresc sa ne ea masa care i-am intins-o …adica tara.ce nu fac unii oameni cind constiinta e grosolana…

 • smile |

  @Pavel
  Cu asa masa puteti sa intindeti picioarele si voi.
  Chiar gagaujii am ramas vinovati ca Moldova este saraca?
  Daca nu ar fi saraca, nu ar merge in UE.

 • Igor |

  @smile, nu bleadi, Plahotniuc, Filat, Voronin, Chirtoaca is vinovati, ca pana la ei, erau toti bogati si moldova prospera
  p.s. da-ti o palma
  p.s2. dupa care mai da-ti o palma
  p.s3. oricum nu te va ajuta.

So, what do you think ?