fbpx

Privesc.Eu, acești monopoliști pe piața live-urilor

Astăzi un deputat din Parlamentul Republicii Moldova, proprietar și unicul scriitor și fumător la portalul omaigad.md a învinuit Privesc.Eu în monopolizarea live-ului din Parlament. Asta în condițiile în care pe site-ul lui este live din Parlament, dar nu-i pe asta. Despre altceva vreau să scriu.

Astăzi Privesc.Eu a făcut live din Parlament. De la prima ședință în clădirea renovată. O clădire gândită doar pentru comoditatea deputaților nu și cea a presei. Dar nici măcar despre asta nu e treaba mea să scriu. Mai ales că jurnaliștii se vaietă degeaba. Parcă până acum nu știau că așa va fi.

Deputatul prost nu a înțeles un simplu lucru. La Privesc.Eu oamenii gândesc și abia după asta se apucă de lucru. Cei din Privesc caută în primul rând soluții la rezolvarea problemelor, mai ales cele de ordin tehnic, or funcționarii din Parlament au cumpărat tehnică proastă pentru oferirea soluțiilor de live.

Probabil în opinia acestui deputat Radu stă non-stop în camera de filmare și bocănește fiecare cameraman care încearcă să preia live-ul.

Și da, ar fi bine ca un deputat să se documenteze. Ar fi bine.

o zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?