fbpx

RTR-Moldova, jeluim-aș și n-am cui, jeluim-aș CCA-ului :-) // + jurnalism unimedia

9 ianuarie. Intru pe reader și văd știrea precum că RTR nu mai arată în rețeaua Moldtelecom. Tragedie, nu alta. Și citesc știrea de pe Unimedia.

Bună știre. Conform canoanelor jurnalismului. Cu prezentarea tuturor părților implicate în conflict. Nu că aș avea mare dragoste față de Moldtelecom, da oricum 🙂

Peste ceva timp apare opinia Moldtelecomului. A reprezentantului Moldtelecomului. Adică lipsa opiniei, adică refuzul de a comenta.

Sărmăneii de la RTR. Aș vrea să văd cum se jeluie la CCA. Pe Moldtelecom. Și să privească împreună cu CCA-ul reportajele de rahat pe care le arată kiseliov a lor, și tot canalul lor de doi bani.

Nu, eu nu visez, și nu cred că CCA-ul va închide Pervîi Kanal sau retransmisiunea NTV, dar măcar al doilea canal federal rus pot să închidă 🙂 și, cine știe, poate se schimbă timpurile și vom avea mai mult conținut autohton pe sticlă.

Cine știe …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?