Condica de sugestii și reclamații: Moldtelecom/Unite

Eu, din nefericire totuși, sunt conectat la Moldtelecom, operatorul național cum se mai numesc ei. Net și TV prin fibră optică în comună. Fibră optică prin Moldova trasă din banii care trebuiau să ajungă la buget. Dar nu-i pe asta.

Azi am încercat să găsesc la ei un serviciu gen webtv oferit de Starnet. Au un site de-a oaia care normal că nu arată nimic cum trebuie. Nu te poți loga normal nici măcar cu cartela clientului. Dar nu-i pe asta.

Voi ce opinie aveți despre Moldtelecom?

Bine că este apps-ul UniteMobileTV și privesc câteva canale de pe mobil prin wifi, dar cu o rândunică nu se face primăvară 🙁

Sursă logo: timpul.md

Comentarii

comentarii


15 Comments

 • Anatol |

  In legatura cu acea ca la data de 20.01.2014 a fost prelungit contractul penru internet si televiziune mi sa fost acordat doara un modem nou si atita celelelte uteleje sun foarte si foatrte vechi eu solicit ca in cel mai scurt timp sa fie scimbate era telecomanda de mult rau functioneza tarifele leati majorat dara de a schimba utelejul ati uitat solicit astfel ca in cel mai scurt timp sa fie schimbate si sa fiu informat personal in terminei stabiliti de legislatiea in viguarie

 • Anastasia |

  Buna seara sunt Anastasia am si eu o problema la care nu am gasit rezolvare de la operatorii de la moldtelecom.Deci la ora 15 am ramas fara internet si fara conectiune la telefonie fixa.Eu am mai asteptat putin crezind ca isi va reveni dar vazind ca nu isi revine nici telefonia fixa nici internetul am decis sa sun la 1181 si la care mi sa spus ca va veni un inginer aceasta la fost la ora 16 si am asteptat jum de ora si iarasi am sunat si mia sa spus ca eu au informat iginerul mia spus sa astept am asteptat apoi iar am mai revenit cu un sunet si leam spus oameni buni cand am am sunat eu si de ce nu vine sa imi rezolve problema la care operatoarea mia spus pai va fi in decurs de 2 zile si eu am spus doamna eu nu am sunat dupa programul de lucru eu am sunat in timpul programului la ora 16 ,eu iam spus facetemi legatura cu managerul d-stra la care ea mia spus nui posibil?va rog sa imi spuneti si mie cum e posibil asa ceva e drept meu sa vb cu un reposabil adica cu un manager dar nu mia sa oferit aceasta drept mi sa incalcat dreptul lareplica cum e posibil?

 • Sergiu |

  Anatol – Cind prelungesti contractul la Orange sau alt provider, iti acorda cineva schimbarea terminalelor grati? Presupun ca in cazul in care doresti sa fie schimbate toate echipamentele trebuie sa faci un contract nou in care achiti echipamentul nou, iar cel vechi iti ramine in proprietate… trebuie citit contractul altfel degeaba postezi informatia…
  Anastasia – Toti doresc sa discute cu directorii cu presedintii, dar toti uita de proceduri – nu s-a oferit un raspuns adecvat sau nu s-a solutionat problema in termenul indicat in contract, te adresezi la reclamatii sau la agentie, cu toate ca ma indoiesc ca exista provideri in R.M care deservesc clientii in decurs de 2 ore, asemenea servicii se fac doar pentru clientii SLA [vezi wiki] si costa cit 2 salarii medii pe tara. Respectiv cred ca o sa va recomand si dumneavostra exact ce am recomandat si dlui Anatolie – cititi contractele, si nu credeti in povesti ca aceasta este doar la Moldtelecom, exact aceleasi contracte sunt si la ceilalti operatori, doar ca toata lumea crede ca e mai bine acolo unde nu sunt ei.
  Personal cunosc foarte multi colegi care se pling pe starnet, fiecare ceva nu le multumeste… plus ca se pune si problema cit de bine este documentat omul, ce cunostinte tehnice are si nu in ultimul rind cit de artagos este, cum zicea un coleg : „mai fa cruce si treci pe la biserica din cind in cind si poate se porneste”

 • Alexandru |

  Buna ziua!mi-am schimbat locul de trai,eram conetat la pachetele Fibra optica internet si televiziune,cind am vrut sa-mi transfer aceleasi pachete la adresa curenta,moldtelecomul nu au putut,m-au conectat la alt pachet maxds internet fara televiziune,dar casa de alaturi de mine au fibra optica internet si televiziune,de ce la adresa data nu este posibilitate?

 • diana |

  dle Sergiu,am vazut ca rs la intrebari,spuneti-mi va rog-cum e posibil sa suni,sa astepti 2 zile un inginer,sa vina sa rezolve problema si peste DOUA(!!!!!) ore din nou sa ai aceleasi probleme,,,CUM?!!!! Au fost joi(11.12.2014) si pina luni,pina voi suna vor trece 3 zile,si pina va veni un inginer iar 2 zile,,,cine imi compenseaza mie zilele fara internet pe care eu le ACHIT???

 • mihail |

  Mă numesc Mihai! am o problemă cu operatorul Moldtelecom. De la data de 5 Ianuarie am depus cerere să mi se instaleze VFai. Eu legătură cu operatorii și îmi promit de zi în zi!!! Nu se atîrnă serios cu clienții.

 • nichiforenco elizaveta |

  ma numesc elizaveta! am o problema cu operatorul moldtelecom,de la data 03.10.2014 am depus o cerere sa mi instaleze wi fi, luind legatura deseori cu operatorii im spuneau ca se va urgenta cererea,astazi vorbind cu un operator mi sa spus ca se va lua masuri,nu mai am incredere nu va atirnati serios cu clientii.

 • Ion |

  Serviciile Unite cu parere de rau sunt prestate foarte prost clientilor . Au un sistem dezorganizat , personalul lucreaza lent sau nu este calificat in domeniu . Serviciul suport clienti te ajuta doar sa-ti pierzi banii din cont fara un rezultat pina la urma : ,,asteptati operatorul 1 apoi operatorul 2…”. fiindca nu stiu ce sa-ti raspunda te trimit de la un operator la altul , sau se face ca toti in aceeasi clipa sunt ocupati .

 • Elena |

  Bună la toți! Consider că au probleme cei ce nu citesc contractul și nu stiu a se folosi de servicii… Personal ma folosesc atit de servicii internet Moldtelecom cît și de Unite, de puține ori am ajuns să sun la serviciul suport clienți. Noi cei din moldova prea suntem alintați cu prețurile, calitatea, cautam mereu pe degeaba. În ce privește prietenii mei de peste hotare achita un pumn de bani penrtru niste servicii care nici pe departe nu ajung cu cele din moldova. Așa ca înainte de a ne plinge cit suntem de sarmani, e bine la alți operatori nu la Moldtelecom, să deschidem ochii și analizăm situația, pentru ca fiecare operator are lacunele sale…

 • Faina Valeriu |

  Buna ziua am solicitat sa ne fie instalata televiziune din data de 8decembrie 2017 ,apelind zi de zi la serviciile moldtelecom ne amina spunind ca in urmatoarele zile se va rezolza dar asa si ramine intrebarea nesolutionata.Am solicitat sa fie rezolvata pina la anu nou fiind la pachet de 85lei ni sa spus ca nui utilaj dar daca scimbam la pachet de 110lei vine a doua zi , am schimba si pachetul raminid aceeasi poveste .Va rog sa se rezolve aceasta problema ce mod de lucru este acesta doar promit si pun oamenii in asteptare de pe o zi pe alta.29decembrie2017

 • Faina Eugeniu |

  Buna ziua am solicitat sa ne fie instalata televiziune din data de 8decembrie 2017 ,apelind zi de zi la serviciile moldtelecom ne amina spunind ca in urmatoarele zile se va rezolza dar asa si ramine intrebarea nesolutionata.Am solicitat sa fie rezolvata pina la anu nou fiind la pachet de 85lei ni sa spus ca nui utilaj dar daca scimbam la pachet de 110lei vine a doua zi , am schimba si pachetul raminid aceeasi poveste .Va rog sa se rezolve aceasta problema ce mod de lucru este acesta doar promit si pun oamenii in asteptare de pe o zi pe alta.29decembrie2017

 • Wasea |

  Mai de RAHAT companie nu am mai vazut in viata mea si inca se numeste operatorul national, in cateva cuvinte daca reusesc:
  Am cerut pe data de 18/01/2018 sa imi transfere linia de la o casa la alta (asta cam 20 mt de fibra) am achitat serviciul dat suplimentar 120 mdl si mi sa promis ca in 5 zile lucratoare totul o sa fie conectat, azi in data de 13/02/2018 telefonand la seviciu de asistenza mi sa promis ca tehnicienii o sa intervina astazi (au mai ramas doar 45 min di ziua lor lucratoare si am mari dubii ca o sa reuseasca) dar nui destul … am mers la sediul centra de pe str. Tighina ca sa discut cu un reprezentat dar am fost trimis intrun lok foarte elegant si cu niste naiezduri la mine de parca ei imi achita mie serviciul (ca cine va promis ca in decurs de 5 zile lucratoare o sa fiti reconectati la retea ca in contract nu este stipulat termenul, nu mai vorbim cu ce ton a vorbit) . Nu mam oprit aici am contactat di nou serviciu asistenza si sa fiu sincer am avut o convorbire foarte ok, domnisoara sia cerut scuze pentru incovenient si ca o sa se stradue sa solutioneze problema cat mai rapid posibil.
  Am hotarat ca maine ma duk earasi la sediu central si o sa ii terorizez in fiecare zi pana imi solutioneaza problema

  PS: cu parere de rau in afara de ei nu am la cine apela ca sa am o conexiune decenta, alti operatori nu au acoperire nationala

 • Alisa |

  Buna seara cum e posibil sa achiti pe luna 800 lei si sa nu fii informat pentru ce atitea bani si la sfirsitul lunii imi vine sms ca nu am achitat factura care ar fi cauza ?

 • Marina |

  Buna seara, am 2 ani de probleme cu moldtelecom, miam schimbat locuinta si am asteptat 2 luni sa fiu transferata cu serviciile internet si tv, am facut reclamatii si pe telefon si in scris la oficiu, nu aveau lucratori sau erau furtuni, diferite scuze, intrun final am plecat peste hotare si sotul sa abbonat la alt operator.revin in tara peste un an ma trezesc cu o datorie pentru servicii moldtelecom de 2500 de lei , pentru echipament, echipamentul lam returnat am si document, a mai trecut vo 6 l’uni si Sint din nou sunata ca am o datorie din nou de 2500 lei pentru ca nam respectat contractul?Cum este posibil?

 • Alisa |

  Buna ziua . Sunt din r. Briceni s. Larga am scris cerere pentru internet si Ipt pe data de 12 decembrie au zis ca timp de 10 zile lucratoare o sa va faca conexiune zilele au trecut ei nu am venit. Am apelat pe 2 ori 1181 pentru ajutor si au zis ca nu au echipament. Acum la noi pe mahala vecini au svris cererea si nici in 10 zile au venit si su instalat ADICA ESTE DEJA ECHIPAMENT. Eu am apelat1181 unde mi sa zis ca cererea e in proces. Cum este posibil asa ceva. Rindul este rind nu…

So, what do you think ?