fbpx

Dlor Recean și Usatîi, la congres totul era frumos, în viață nu-i chiar așa :-( #exemplu

Nici nu știu cum să numesc această însemnare, dar probabil nu asta contează.

Domnilor Recean și Usatîi, la congresul de duminică am privit cu toții un spot PLDM, acolo la început erau următoarele cuvinte ”Republica Moldova este o țară de oameni harnici și cumsecade”. Iată un exemplu concret că în subordinea Dvs sunt oameni lenoși și pofighiști.

Iată ce a scris ieri Grigore Duca pe facebook, un caz real pe care îl puteți soluționa:

––-

Mă scuzați din start de maturi, dar fără ele nu se poate de scris textul de mai jos!!!

Asta-i pizdețu!!! Caz real acum 20 de minute în urmă:

Merge omul cu taxiul pe la podul înalt, vede o doamnă stând jos, se oprește și o vede că nu se poate scula din cauza că sa alunecat și a căzut(posibil și-a facturat vreun picior, sau spinarea)…ea plânge și încearcă să se scoale și nu poate…omul sună la AMBULANȚĂ, lămurește situația, iar răspunsul lor: „Și ce vreți de la noi? Noi de asta nu ne ocupăm! De asta se ocupă poliția! Sunați la ei și dacă ei o să ne cheme, o să venim!”…și pune receptorul…după asta sună la poliție…le zice că a sunat la ambulanță și iaca ce a zis, și îi roagă să se apropie sau să-i sune ei lor și să vie…răspunsul poliției nu a fost mai bun…a întrebat unde se află și au zis că „e prea departe” pentru așa chemare…a întrebat cum îl cheamă pe om și pune receptorul…omul sună a 2-a oară, ei închid…până la urmă au chemat vecinii ce trăiau alăturea să o ridice și să o ajute pe doamnă și să sune ei la ambulanță…

BLEA! Oameni buni! Undei logica??? La cine să se mai adreseze în așa cazuri un OM simplu??? Avem o țară de PIDARI!!!!!! CEI MAI MARI PIDARI!!! Și nu mă tem să zic asta!!!

Și noi în așa hal vrem în Europa???? Mama pidarilor ia creat pe animalele celea care sunt acum la recepție la 902 și 903!!!!

_________

Eu sper să dați afară mai mulți oameni după acest caz. Și să scrieți public cine și cum a fost sancționat.

Tare bună fotografie de duminică …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

So, what do you think ?