fbpx

Transparența Comisiei Naționale de Integritate // iar Skoda Otkat???

Ieri am văzut buletinul de achiziții publice nr. 82. Prima dată l-am văzut. Nici nu aveam idee cum arată buletinul publicat de Agenția Achiziții Publice. Am rugat să îmi dea varianta electronică. Am dat la căutare cuvântul magic ”Automobil”. S-a adeverit că ieri au avut loc deschiderea plicurilor în cadrul licitațiilor publice la Comisia Națională de Integritate (CNI) și Curtea Supremă de Justiție (CSJ). De CSJ nu vreau să mă ”anin”. Mă tem eu încă de justiția moldovenească. Dar iată cazul CNI e mai interesant.

În vară Tribuna scria despre achiziția unui automobil Skoda Otkat Rapid la CNI. Încă atunci mă gândeam dacă CNI e transparentă și pune pe site rezultatele licitației. Cine și cât a propus. Ce prețuri au fost la alte mașini etc. Cu părere de rău pe site-ul oficial al CNI o astfel de informație lipsește cu desăvârșire.

Acum mi-ar fi interesant să aflu rezultatele licitației de ieri. E posibil acest lucru? Când se va afla cine a câștigat? Sau iar le-a propus Skoda o mașină și ei au acceptat la fel cum au făcut colegii lor de la Curtea de Conturi surprinși de ProTV?

Poate de propus la cei de la Skoda să facă un model aparte de Skoda? Special pentru Moldova. Să-i dea numele ”Otkat” 🙂

Comentarii

comentarii


2 Comments

So, what do you think ?