fbpx

Cerere de offline cu Iurie Leancă

Azi dimineață am făcut un sondaj pe facebook cu privire la un posibil offline. Am întrebat cine ar fi mai interesant: Iurie Leancă (încă prim-ministru) și Igor Corman (președintele parlamentului, încă). Oamenii ”îl vor” mai tare pe Leancă.

Am încercat să contactez pe cineva din ”anturajul” lui Leancă dar … of, Moldova. Astfel am decis să scriu o cerere publică pe blog.

———-

 

Către încă prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă
cc șeful cabinetului prim-ministrului, Eugeniu Sturza
bcc președintele PLDM, Vlad Filat

Subsemnatul Luchianiuc Eugeniu, încă cetățean al Republicii Moldova, solicită, din numele său și a încă câțiva bloggeri, o întâlnire informală cu câțiva reprezentanți ai comunității bloggerilor (numită în cercuri restrânse – blogosferă).

Vă propunem ca întâlnirea să aibă loc luni, 21 octombrie, cu o zi înainte de plecarea Dvs în deplasarea prin Europa, cea spre care tindem și cea în care vrem/vreți să ne integrăm/integrați.

Locația întâlnirii o propunem una și mai informală și deloc specifică pentru astfel de întâlniri. Vă propunem să ne vedem la o cafea într-un local din centrul capitalei.

Sper să acceptați cu plăcere o astfel de invitație, mai ales că nu au mai fost astfel de întâlniri de când sunteți încă prim-ministru al Republicii Moldova.

Cu respect,
încă cetățean al Republicii Moldova, Eugen Luchianiuc
17 octombrie 2013

———-

Fotografie fără nicio semnificație. Așa se scurge vinul la Butuceni.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?