fbpx

Despre cum ”calcă-n strachini” Leancă și declarațiile lui Ponta și Băsescu despre bursele .ro pentru studenții .md // video

În acest week-end în presa de la Chișinău a apărut știrea cu privire la declarațiile prim-ministrului Iurie Leancă despre studiile în .ro pe o jumătate de an.

Totul a pornit de la InfoPrimNeo. Știrea avea titlul: ”Studii în România pentru jumătate de an”.

După asta au mai apărut variații la temă. Știrea a fost făcută dintr-o declarație a lui Leancă făcută în cadrul emisiunii ”Spațiul public” de la Radio Moldova. El a declarat că s-a discutat posibilitatea unui program Erasmus de mobilitate ca studenții, masteranzii și doctoranzii din .md să meargă în .ro pe o jumătate de an sau un an.

În declarațiile de presă de după întâlnirea cu Ponta cu două zile înainte, pe 9 iulie, Leancă dădea din cap atunci când prim-ministrul .ro vorbea de burse pentru absolvenții .md.

Și cu totul altă opinie despre bursele pentru studenții din .md are Traian Băsescu. Opinie exprimată cu exact un an în urmă în cadrul unei întâlniri cu bloggerii și jurnaliștii din .md

Ap cum? Prima greblă pentru Leancă?

Video cu toate declarațiile descrise:

Surse audio/video:

Emisiunea ”Spațiul Public” difuzată la Radio Moldova în data de 11 iulie 2013

Întâlnirea lui Traian Băsescu cu bloggeri și jurnaliști din Republica Moldova

Declaraţii de presă comune susţinute de Primul-ministrul României, Victor Ponta şi Primul-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă

Surse foto: www.leroymerlin.ro și www.gov.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • VoceaCetateanuluiDA |

    De ce un bulgar venit de pe volga trebie sa vorbeasca in numele moldo-romanilor? leanca locul tau e in alta parte nu la guvernare.

So, what do you think ?