fbpx

Despre ”Ziarul Național” devenit național

Ei au apărut în primăvară. Ca ghioceii de sub zăpadă. Mulți spuneau că iată ”au mai apărut unii a cuiva”. Între timp s-a dovedit să sunt independenți.

Atunci când al doilea număr al ziarului îl cumpăram la Orhei doamna de la ”Moldpresa” m-a întrebat ”a cui îs ăștia”. Am spus că nu știu. Ea mi-a spus că îs interesanți de citit și parcă bat în toți.

Între timp a trecut timpul. Site-ul lor deja unii încearcă să-l fraierească. Probabil le trebuie un server mai bun. Probabil îl vor lua când vor avea bani.

Am înțeles că deja au avut și propuneri de a fi cumpărați 🙂

Papa e abonat la ei. Așa mai învață să citească repede în grafia latină. Are ce citi de asta și citește. El la mine stă numai pe teveurile ăstea noiapărute cu mulți specialiști la mâncat… tizîc.

Eu vă propun să-i citiți. Doar 5 lei. Cât 250 ml de bere Chișinău.

Și încă ceva, ei, la moment, au cea mai echilibrată echipă de jurnaliști. Ceea ce e bine.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Vlad |

    După articolele lui Victor Ciobanu, e clar că face propagandă lui Filat

  • eu |

    Daca Ziarul National este independent, atunci eu is tanc. Doar tontii si cei care au scopuri clare nu vad ca face politica PLDM. Luchianiuc, nu te discredita si mai tare…Desi, si tu esti din gasca lor, deci, e clar de unde asa pozitie si reclama.

So, what do you think ?