fbpx

Cum programez vacanțele sau ”fă-ți iarna car și vara sanie” :-)

Anul acesta mergem la mare târziu, la final de august. Motivul e lesne de înțeles. BuBu e încă mică pentru a merge la mare. Am ales Grecia, pentru că așa ne-au recomandat nanii Renatei care au mai fost pe acolo. Am ales Evristhenis Hotel din Toroni pentru că alți nani ai Renatei au ales hotelul iar noi am făcut ultima rezervare pe booking.com în acel hotel pe perioada 28 august-10 septembrie. Și am vrut să mergem cu ei. Rezervarea am făcut-o în februarie 🙂

Dacă cineva are ceva recomandări cu privire la odihna la mare însoțiți de un copil de 8 luni voi asculta cu plăcere sfaturile.

Deoarece suntem aproape în toiul verii am rezervat și vacanța de iarnă. Ăștia de la Air Moldova au lansat câteva zile în urme prețuri promoționale pentru cursele lor din toamnă-iarnă de aceea pe 20 decembrie mergem în Milano. Până pe 27 🙂 Voi întâlni Crăciunul pe San Siro!!!

Tu cum îți planifici vacanțele? Aștepți oferte fierbinți sau din timp?

Screen-ul e de pe images.google.com la căutarea ”Toroni”

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?