fbpx

Dna Maia Sandu, îmi cer scuze! Am greșit :-(

Doamna Maia Sandu, recunosc, am greșit și m-am grăbit când am considerat, după primul examen de Bacalaureat din sesiunea 2013 că trebuie să fiți demisă.

Rezultatele anunțate azi demonstrează că aveți mai mult sânge rece decât o bună parte din clasa politică din Republica Moldova. Astăzi sunteți eroină. Succes în continuare.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

  • LINA |

    Imi pare rau ca va bateti joc de liceeni,cu camere sau fara tot au copiat si nu a fost dreptate,tot se da mite si nimic nu a rezolvat camerele de luat vederi.Pentru un viitor mai bun intii opriti coruptia apoi instalati camere in salile de BAC.Ce ati avut de la asta?elevi care va blestema numele? Mita acum s-a dat inca mai mare decit se dadea pina acum,nu ati facut nici un bine instalind aceste camere.Deacord,sunteti o personalite dar inainte de a incepe a schimba ceva trebuie sa analizati totul,nu ceea ce ati visat noaptea a doua zi sa faceti,sarmanii liceeni.Pentru A INTERZICE COPIATUL OPRITI MAI INTII CORUPTIA( CARE ACUM E SI MAI MARE) APOI INSTALATI CAMERE DE LUAT VEDERI IN SALILE DE BAC.CU CORUPTIA SPORITA SI CU CAMERE DE LUAT VEDERI CORUPTIA NU SCADE CI CRESTE CONSIDERABIL.MAI ASCULTATI OPINIILE PUBLICE APOI LUATI HOTARIRI PENTRU INTREAGA POPULATIE !

  • da da |

    COPII DIN TOATA TARA PUR SI SIMPLU APUCATI-VA DE INVATAT !!!!!!
    NU ASTEPTATI MANA CEREASCA !!!!!!!!!!!

So, what do you think ?