fbpx

ExȘăfu și Șăfu au stat de vorbă cu americoșii sau ”Leancă și Filat la sfat”

Ieri. Pe la 17. Mă porneam spre Tucano să-i dau unui drumeț, care a plecat ieri în .eu, ceva cabluri. Parchez, ca de obicei, în spatele Palatului Național și mă pornesc spre Tucano.

Doar, că la intersecția cu 31 august stă multă pază. Clar că se întâmpla ceva, cineva servea ceaiul sau cafeaua de la ora 5. Văzut pază de-a lui Filat și Leancă. ok. Intrat în panipit, chipurile tre să mă întâlnesc cu cineva. Așezat la masa unei fete care servea ceaiul, tare repede i-am explicat ce și cum. Făcut foto. Plecat. Mai rar la terasa de la PaniPit apar oameni în șlapi 🙂

Fostul și actualul premier discutau cu doi americoși. În engleză. Credeam că al patrulea e translator dar nu a fost să fie. Cel mai straniu mi s-a părut faptul că fostul Premier vorbește engleza. Face cursuri probabil.

Chiar interesant ce discutau, doar că nu puteai să stai la masa de alături să asculți 🙂 Salutări pentru SPPS!

Interesantă locație totuși acest PaniPit, el nu era a lui Călin Vieru? Sau ei fac ”navar” fostei soții?

Comentarii

comentarii


One Comment

  • liubac. |

    Dar ce iti permiti,tu,Eugenule?? Este ceva criminal in aceasta.ca doi sefi de stat,unul ex si unl in functie sa discute cu careva persoane americane?? Ce ai gasit tu in asta ,ca trebue sa te exprimi in asa mod?? Sau poate ca intotdeauna la toti cetatenii nostri aproape, te roade invidia,ca tu nicicind nu vei putea sa fii ca ei?? Scoate-ti prostia de peste tot,caci numai iti arati cit de cult esti.

So, what do you think ?