fbpx

Cum să faci dintr-un ”ниспаренский пацанчик” un bărbat de stat // foto

Nu știu dacă îl știți dar este așa un consilier principal de stat (în Guvern este așa funcție vajnică și nujnică) pe nume Eugen Sturza. Da, el e neam cu Sturza, dacă ceva, dar nu-i despre asta.

Cândva, demult, pe timpurile când în țară domneau ”comuniștii” el era un simplu ”pațancik di la Nispareni”. Cu pantalonii scurți, cu tricou sub cămașă și alte variante gen… telefon în mână și curea pe-o parte 🙂 ȘI CU OCHELARI DE SOARE!!!

Sturza de astăzi e altfel. Adevărat bărbat demn de a ocupa o funcție atât de importantă în stat. Probabil Sturza e nostalgic un pic după acel 7 aprilie 2009.

E și normal, în spatele unui bărbat mereu este o femeie. Ea merită toate laudele în a-l transforma pe ”Jeka”. Nu vă povestesc cum tresărea vocea lui Sturza când povestea cum a văzut-o prima oară. Sau cum i se umflau nările când Filat mai făcea glume pe seama faptului că este îndrăgostit lulea.

Mai deunezi a fost ziua Ei de naștere. Să fie sănătoasă și să aibă răbdare cu ”nisparenskii pațancik” 🙂

Eu nu-i mai pomenesc numele Anastasiei, sunt sigur că o veți vedea în calitate de Prim-ministru în câțiva ani. El îi va fi consilier. Sigur.

Sursă foto colaj: revista Punkt (fotografia din stânga realizată în 2013), Constantin Grigoriță (fotografia din dreapta realizată în 2009). Fotografia de la nuntă e de pe profilul public de facebook.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?