fbpx

Azi seara tu decizi soarta Eurovisionului. Fii alături de Moldova!

Eurovision este un concurs. Cu toate elementele unui concurs: cumătrism (geopolitic în acest caz), elemente de show comune și intrigi.

O parte din presa și internauții din Moldova au încercat să o facă cu ou și cu oțet pe Aliona Moon și pe producătorul acesteia Pașa Parfeni chiar după ce s-a terminat preselecția națională. Nu că Pașa ar fi un băiat bun, că am și eu unele recitențe față de el, dar chiar nu am înțeles critica la adresa Alionei. Dar, să lăsăm asta pe seama lor.


Unii jurnaliști, așa numiți jurnaliști, au preluat rapid faptul că Moldova a contramandat conferința de presă. Au scris verzi și mărunte, fără să știe că același lucru l-au făcut și norvegienii și italienii. De unde să știe ei dacă se informează de pe site-uri de bârfe.

Astăzi sper să fim în unison. Cu toții. Sper să susținem Moldova pentru că merităm. O dată dar merităm.

Și, vorbind geopolitic, suntem într-o situație foarte bună. Blocul țărilor balcanice nu prea e prezent în concurs pe când blocul țărilor postsovietice plus România sunt în finală.

Și nu că am merita să câștigăm, dar sigur merităm un loc în primii 10.

Hai, Moldova! Măcar azi, știu că poți dacă vrei. Dacă vrei!

O zi bună și nu uitați, deseară voi încerca să vă descriu atmosfera unei finale Eurovision, asta datorită Moldcell și TeliaSonera.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?