fbpx

Gata! Am ajuns la Malmö

După circa 29 de ore am ajuns la Malmö. Am pornit la 8 dimineață de acasă și pe la 13.00 am intrat în hotelul Park Inn din capitala eurovisionului 2013.

Când am aterizat era foarte posomorât. Acum a ieșit soarele ceea ce bucură. În scurt timp trebuie să ajungem la Malmö Arena. Tot atunci voi primi în teste un telefon de la Samsung, am impresia un S4 și voi testa timp de 6 zile conexiunea 4G de la Telia.

De asemenea atâta timp cât voi sta în Malmö voi fi ”reporter” la supercharged.eurovision.tv. Vă propun să vă logați pe el și să acumulați inimioare. Abonatul Moldcell care va strânge cele mai multe telefoane va primi un telefon.

Malmö nu seamănă la prima vedere cu un oraș mare. E aranjat și nu pare înalt. Pe stradă am văzut foarte puțini oameni. Am trecut pe podul Øresund. Impresionant. Iată un video ”grăbit” de 20 de ori 🙂

Revin cu detalii.

Și nu uitați, azi Aliona Moon va cânta în această seară în prima semifinală Eurovision!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?