fbpx

Ce făcea azi noaptea Primarul General la Fortus? Lupta cu cazinourile?

Ieri seara, urc în 129 spre casă, după meciul privit în Piața Marii Adunări Naționale la invitația Berii Chișinău. Primesc mesaj. Conținutul era ”Primarul e la Fortus, nu îți pare straniu asta?”.

Ieșim cu Nicu la următoarea stație. Mergem spre Fortus. Cazinoul e închis din motive tehnice. Cazinoul electronic care lucrează 24 din 24 tot e închis.

Pentru a nu cădea în dizgrație totală în ochii Primarului îl rog pe Nicu să se ducă în Fortus Club să vadă ce și cum. Anume acolo era Primarul, cu Silviu Mușuc și cu încă doi oameni. Conform datelor informatorului Primarul General a ajuns la Fortus pe la 22.00.

De la intrare pe Nicu l-au abordat chelnerițele. A fost nevoit să iasă din local.

Iată mașina primarului parcată la Fortus Club aseară.

Ajuns acasă am întrebat oamenii pe facebook ce oare ar căuta Primarul General la Fortus. O partea mi-au sărit în cap precum că nu ar fi treba mea, e om libere și în afara lucrului face ce vrea.

Da, sigur, indiscutabil, Primarul poate să facă ce vrea, doar că nu trebuie să facă declarații precum că luptă cu cazinourile în oraș. Cele care conform declarațiilor lui trebuiau să dispară în 2011 dar se înmulțesc ca ciupercile după ploaie.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?