fbpx

Сказ о том как Владики Мишу кидали

Titlul
Nu știu dacă ați citit multe povești ruse dar o bună parte dintre ele au în titlu ceva de genul ”Сказ о том…”. Titlul se traduce în română ”O poveste despre cum Vlazii l-au aruncat pe Mihai”. Scopul titlului e de a reaminti faptul că, în opinia liderului liberal, totul în această țară se face doar cu Mîna Moscovei (nu uitați să dați like la pagina de facebook).

Motivul însemnării
Azi toată media scrie despre interviul Premierului acordat Europei Libere în care acesta își toarnă cenușă-n cap. Ceva de genul ”am fost prost informat”.

Scopul însemnării
Tot ok. Piesa e cântată ca pe note. Ca în istoria cu cei trei vecini.
Stăteau trei vecini într-un beci. La un păhar de vorbă. Cum tot stăteau la un moment dat doi dintre ei încep a se certa. Al treilea doar stăteau și urmărea și încerca să-i țină parte unuia din ei. La un moment dat a ieșit din beci, la viceu. Când a revenit ușa de la beci deja era închisă iar dinănuntru se auzeau cei doi vecini care dansau, cântau și nu auzeau cum ăsta bate în ușă.

Concluzia
Cineva din înțelepți spunea despre situația din Moldova: Dacă ăștia doi se împacă ap e pi##eț cu noi. Nu cred că va fi chiar pi##eț dar la Vilnius vom ajunge în formatul unei Alianțe. Fără Ghimpu.

Sursă foto: visualphotos.com

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?