fbpx

Visul lui Nicu

Apostu are un vis. Simplu vis. Să ajungă pe 9 aprilie, patru zile după ce se va finaliza concursul Moldcell în care particip și eu, la meciul Galatasaray-Real care va avea loc în Istanbul.

El, vorba deputatului Andrian Candu ”hăs ă drim”. El nu prea are idee cum ”hiz drim măi cam tru” dar încearcă.

Eu aș presupune că una din cele mai bune soluții e să fie blogger oficial Prime (canal ce aparține lui Vlad Plahotniuc) la meci. De ce nu?

Probabil ar putea avea ceva obligații contractuale cum e și normal dar eu sunt sigur că el s-ar isprăvi de minune. Eu pun mâna în foc pentru el.

Această fotografie, realizată în aeroportul din Sankt-Peterburg demonstrează capacitatea de muncă a lui. El, chiar și la 2 de noapte scria ceva pe blog și facebook. Cu părere de rău nu pot lucra bine în Photoshop să îi scot din cadru pe cei patru angajați Prime (Andrei Cibotaru, Iulian Bercu, Oxana Iuteș și și Sandu Fulea care n-are blog) și un angajat Air Moldova.

Nicu merită.

O seară bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?