fbpx

Alegeri cu ”like”-ul sau ”Vreau la Eurovision” :-)

Ieri Moldcell a lansat un concurs. Deschis concurs. Ei aleg un blogger pentru a merge cu echipa lor la Malmö (Suedia), acolo unde în a doua săptămână a lunii mai vor avea loc semifinalele și finala concursului de muzică Eurovision 2013.

Concurs cu doar 4 cerințe. Primele două le-am făcut (a doua era să pun imaginea de mai sus) a treia este ”Scrie un articol creativ, neobişnuit şi atractiv despre Eurovision la tema #Eu #Moldcell #Eurovision2013 #Suedia #Moldova”. Eu aș putea participa, am impresia, cu o însemnare scrisă încă în ianuarie despre faptul că voi merge la Eurovision, dar nu e vina mea că Moldcell vrea concurs deschis. Fie.

Și încă ceva, a patra depinde de voi, cei care mai citiți din ”paște-n paște” acest blog. Nu uitați să apăsați pe butonul like la final de însemnare.

Însemnarea propriu zisă

Eu nu țin minte de când am început să mă uit la Eurovision dar pot să vă spun sigur că top trei piese pe care le-am auzit prima dată în cadrul acestui concurs sunt:

Boris Novković – Vukovi Umiru Sami // Croația, 2005
Rändajad – Urban Symphony // Estonia, 2009 (atenție la ochi 1:43)
Eva Rivas – Apricot Song // Armenia, 2010

Una din primele însemnări pe blog este despre Eurovision. Semifinala în care Natalia Barbu a trecut în finală. A fost scrisă pe 11 mai 2007. Ar trebui probabil să amintesc că de fiecare dată twitter-ul în timpul finalelor ESC mă banează pe o oră pentru multitudinea de mesaje RT-uri în favoarea Moldovei. O dată pe an se poate 🙂

Eu am decis că voi ajunge în Suedia la Eurovision imediat după ce Loreen a câștigat. Am ratat în 2005 să ajung în Kiev când era aproape. Acum nu ratez chiar dacă e departe. Vreau să ajung în Suedia. Să văd cum e țara, cum sunt oamenii, cum stau lucrurile la ei.

Speech de final

Sunt sigur că voi putea relata ceea ce se va întâmpla cu moldovenii în Malmo. Sunt sigur că voi putea, prin intermediul fotografiilor și, de ce nu, a filmulețelor să asigur prezență online pentru reprezentanta Moldovei Aliona Moon, or, probabil trebuie să amintesc faptul că am organizat prezența celor patru bloggeri la preselecția națională Eurovision 2013, care, cred, au făcut ca să se vadă și pe net ceea ce a fo pe TV.

Votați cu like-ul, nu veți regreta!

P.S. Câțiva pixeli mai jos este LIKE!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

So, what do you think ?