fbpx

Lista bloggerilor mizerabili de la offline-ul cu Mihai Ghimpu!

Ieri a avut loc un offline cu Mihai Ghimpu. Pentru a participa la offline a fost creat din ”motiv de securitate” (citat de la un liberal) un formular online în care s-au putut înscrie participanții.

Acest formular a filtrat una dintre cele mai mari mizerii din blogosferă, cel care lucrează la cel mai mizerabil canal TV, Alexandru Gurdila.

Dar, cu părere de rău, la offline au ajuns totuși câțiva bloggeri mizerabili. Să-i luăm pe rând:

1. Andrei Fornea. Acest mizerabil, plătit de mizerabilul Filat, plătit la rândul său de mâna Moscovei și-a permis, mizeria ce-i el, să pun întrebări mizerabile. El și-a permis să și achite sucul care l-a consumat. Mizeria ce-i el.

2. Vladmir Bulgaru. Acest mizerabil, plătit de mizerabilul Filat, plătit la rândul său de mâna Moscovei și-a permis, mizeria ce-i el, și-a permis să plece de la offline și să scrie mizerii pe blogul său mizerabil. Mizeria ce-i el.

3. Adrian Pleșca. Acest mizerabil, plătit de mizerabilul Filat, plătit la rândul său de mâna Moscovei și-a permis, mizeria ce-i el, și-a permis să compare liderul liberal al acestei țări cu o sticlă de Gura Căinarului plină cu ceea ce trebuie. Mizeria ce-i el.

4. Oxana Greadcenco. Această mizerabilă, plătită de mizerabilul Filat, plătit la rândul său de mâna Moscovei și-a permis, mizeria ce-i ea să compare politicianul Ghimpu cu OMUL Ghimpu. Mizeria ce-i ea.

Iată factura de plată către acești patru mizerabili!

P.S. Dacă cineva stă rău cu umorul, nu e problema mea.

Fotografie realizată de Oxana Greadcenco

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


6 Comments

So, what do you think ?