fbpx

Filat și televiziunile moldave

Premierul (încă Premierul) Vlad Filat are o mare problemă. Se supără repede. Și mai are una, îi trece repede și uită că a fost supărat.

Dacă ați urmărit în ultimii ani relația lui Vlad Filat cu televiziunile a fost una diferită. Ba se împacă ba îi alungă, cazul NIT, Publika, Prime. Se mai întâmple să bruscheze verbal reporterii etc. Și nu voi aminti aici că unicul politician care m-a rugat de două ori să închid camera în timpul live-ului a fost Premierul. Poate și Radu a pățit sau băieții, eu, când a început Privescul eram responsabil pe gov. Și da, nici la București nici la Cahul (acolo unde s-au întâmplat) cazurile nu am închis camera. Da, s-a supărat, dar i-a trecut. Poate de asta respectă Privesc.Eu.

Trecem la temă. Premierul e vinovat de ceea ce se întâmplă în TV. Televiziune nu înseamnă anarhie ceea ce e la noi. Fiecare aiurește cum vrea. Cine a auzit ca o televiziune să primească amenzi sau să fie închisă pe motiv de încălcare a codului? De Nit nu îmi spuneți, comanda politică nu se ia în calcul.

Pentru degradarea televiziunilor e vinovat Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Cine sunt membri acolo? Niște oportuniști și oameni care știu TV-ul în mare parte din fața ecranului și nu din spatele lui.

Care e vina Premierului?

El a acceptat toate fărădelegile de acolo. Prin simpla numire a unor reprezentanți verzi care nu au idee ce înseamnă Televiziune și sunt doar niște… continuați cum vreți.

Și nu mai învinuiți reporterii că lucrează pentru Plahotniuc, Filat sau Voronin. Ei tot sunt oameni, tot au credite de achitat și familii de hrănit.

Sper că în curând Privesc.Eu va ajunge pe TV. Sper.

Sursă foto: bbc.co.uk

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?