fbpx

Domn Primar, cum viața? Ce mai faceți? Când veniți pe la Ciocana?

Bună ziua, sau seara sau dimineața, în dependență cum vă găsește micul meu răvaș.

Vă scrie un locuitor al sectorului Ciocana. Un locuitor care înțelege că solul chișinăuian nu poate accepta asfaltul de calitate și care înțelege că de vină sunt meteorologii.

În scurta mea scrisoare vă voi arăta câteva imagini de la intersecția străzii Igor Vieru cu bulevardul Mircea cel Bătrân.

1. Iată două mașini, din care se vinde cârnaț. pe care îl vând probabil porcii. Altfel cum se explică faptul că vând acolo unde vând și parchează așa cum parchează.

2. Iată două ”boutique-uri”. Ele sunt pe alee. De mai mult timp. Deja nu mă deranjează numele vazelinat. Dar chiar așa ați văzut Dvs prin orașe europene.

3. Iată un ”gheretă” pe care o lichidați de un an. Și ea tot lichidează în fiecare zi stocurile de fast-food. Și e mai mare de 12 metri pătrați.

4. Iată și peștele cu bulbuci care se vinde lângă mașinile cu cârnațuri. Și tot normal. Glodul cum s-ar zice la noi e prezent. Ce fel de Chișinău fără glod.

5. Iată bulevardul Mircea cel Bătrân. În stânga, la punctul 1 poate fi văzută o autospecială care curăță drumul. Doar că folos din ea, în partea dreaptă numerotate sunt câteva autocare și un camion. Pe lângă care, e și normal, nu a trecut autospeciala.

Vă mulțumesc pentru atenție. Sper că scrisoarea mea nu v-a deranjat de la conducerea acestul ”oraș în piatră albă”.

O zi bună stimați cititori. Mai stați în casă. Afară e glod.

Comentarii

comentarii


5 Comments

So, what do you think ?