fbpx

”oflain cu Filea”

Eu îs omul lui Filat. Cam așa cred o parte din cei ce mă citesc. Treaba lor. Uneori chiar îmi convine. Important e că cei ce mă știu și cu cine mai realizez o serie de proiecte știu ce și cum. Inclusiv susținerea Premierului în cadrul ”Redescoperă Moldova”. Dar aste este o altă istorie. Cert este faptul că offline-ul de ieri a fost inițiat dintr-o neînțelegere cu Premierul 🙂 Și aici trebuie, cred eu, să-i pomenesc pe Jănia și Adrian. Fără linkuri, unul nu știe ce-i cu blogul lui, altul s-a lăsat de blogging de când e îndrăgostit lulea.

A fost un offline lung. 4 ore. Eu înainte de final am plecat. Nu neapărat la insistența altor bloggeri care venise la nușce în local. Dar asta e tot o altă istorie.

Guvern

Ar vrea să vadă în cabinetul de Miniștri toți liderii partidelor politice care formează Alianța. În așa fel s-ar evita discuțiile sterile din Parlament. Vrea ședințe de Guvern în care să se discute și nu doar să se voteze. Pentru asta probabil va închide accesul transmisiunilor în direct a ședințelor. Doar cu cele câteva minute protocolare la început și declarații la final. Idee nu prea bună din punct de vedere a Privesc.Eu și nu cred că o va realiza în timpul guvernării actuale. Ieri a prezentat și un nou consultant pe comunicare oferit de Comisia Europeană care se va ocupa mai ales cu domeniul de stabilire al comunicării interinstituționale.

Zubco

Va merge până în pânzele albe cu demiterea lui și a tuturor care au ascuns ceea ce s-a întâmplat la vânătoare. Se simte ”tare în parcare”. Are susținerea europenilor care urmăresc atent cazul. Înțeleg că se așteaptă revenirea lui Mihai Ghimpu în țară după băile ”subacvale”.

Plahotniuc

Nu a vorbit de 2 luni cu el. În Alianță vorbește cu Lupu și Ghimpu.

Au fost multe sugestii, propuneri, idei. Probabil vor scrie colegii care îs mai specializați și care au fost la offline.

Deocamdată a scris doar Nicu Apostu.

Și încă ceva. Premierul a promis că mă ia în Tokio. Și da, a spus că nu vrea așa un consilier ca Luchianiuc 🙂

Dacă ceva voi mai reveni cu detalii.

Unica fotografie care am găsit-o până la moment pe net e realizată de Dimex.

Titlul articolului este inspirat din porecla pe care o are Filat. Așa îl numesc colegii de Alianță 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

So, what do you think ?