fbpx

Și vom fi proști

Titlu copiat de la un editor de carte care are un blog. Fără menționare ca să nu spună după asta soția lui că vreau să mă pun bine pe lângă el.

Ministerul Educației angajează consultanți în diverse domenii. Probabil ar trebui să pună anunțul pe facebook. Acolo sunt sute de experți din Moldova. Sute care știu cum să facă Moldova mai bună. Mii de oameni care se dau cu părerea ce trebuie făcut. Sute de mii deștepți. Majoritatea din ei spun că moldovenii nu sunt proști și nu beau. Și că sondajele internaționale sau statisticile OMS sunt greșite.

Între timp majoritatea din ei devin părinți. Și achită ore suplimentare la grădiniță. Pe urmă achită ”fondul școlii”. Pe urmă vor ca odraslele lor să fie cele mai deștepte și le achită examenele. Ca nu cumva Mărioara să fie mai jos de Ionică. Mai ales la BAC. Pentru ce copiilor acest stres cu examenul. Nu le rămâne deloc timp pentru organizarea Balului de Absolvire. Și da, mai bine să meargă șase ore la croitoreasă să vadă cum îi va sta rochia decât să repete un pic la examenul de geografie. Balul e doar o dată în viață!

Și după asta apar copii la bal îmbrăcați la fel ca și această ucraineancă. Fiică de profesoare de altfel.

Sursă foto: kp.ru

Eu cred că fiecare dintre noi are propriile exemple la Balul de Absolvire.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

So, what do you think ?