fbpx

Copiii din Ratuș au primit reflectorizante. Primii :-)

Later add: A scris și Iulian Bercu despre vizita la Ratuș.

Sper că știți deja de campania lansată de Victor și Viorica Guzun.

Primele școli impicate în campanie sunt din Ratuș, Drăsliceni, Măgdăcești și Pașcani. Aici vă voi scrie despre prima împărțire de reflectorizante. La Ratuș.

Miercuri după masă. Mergem cu Radu la ședința comisiei educație a primăriei comunei Drăsliceni. Afară ninge. Drum greu. Booboorooza rezistă. Cu ajutorul dlui Ion Guzun aflăm cine sunt directoarele de la gimnaziile din Ratuș și Drăsliceni, cele două sate din comună. Înțelegere găsită. Joi (azi) la Ratuș și luni prezentare în gimnaziul din Drăsliceni.

Azi îi iau pe Tatiana Ungureanu (Junior Achievement Moldova) și Iulian. Pornim spre Ratuș. Booboorooza nu rezistă. S-a spart roata chiar pe strada Ismail. Schimbat roata. Mergem. Am întârziat cu 10 minute. Echipa Prime și Oxana Iuteș erau deja pe loc. Ajungem în școală. Aflăm că nu au sală de ședințe. Toți așteaptă în coridor. Normal. Ne adaptăm. Ne salutăm. Făcut instructaj. Explicat ce și cum și unde. Uitat că trebuie să facem fotografii, bine că Iulian a făcut una 🙂

Circa 150 de reflectorizante au ajuns la destinație. Să sperăm că le va plăcea ideea copiilor și le vor folosi. Noi ne vom reîntoarce în zonă luni.

Mai multe detalii veți putea vedea duminică, de la 21:00 pe Prime, în Sinteza Săptămânii.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?