fbpx

Orange Moldova vinde iPad-uri de contrabandă?

Zilele acestea unul din cunoscuţi a avut mare bucurie. Dragostea vieţii i-a dăruit un iPad. Nou. Cumpărat de la Orange Moldova. Bucuria însă nu a fost de lungă durată. Priza pentru încărcarea iPad-ului este una de tip american englez.

Iată partea cu achitarea un pic mai apropiat, să vă convingeţi că e cumpărat de la Orange Moldova.

Unica concluzie care apare: Orange importă iPad-uri de contrabandă?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Teddy |

    Ma bucur sa ma conving acita oara ca exista moldoveni „destepti” care peste tot cauta doar „binele”.. De ce sunteti atit de convinsi ca e „contrabas”? priza americana? fara suparare, mentalitatea voastra lasa de dorit cu asa ginduri.. cu atit mai mult, daca cunoasteti legislatia, publicarea in masa a oricarui act fara acordul partilor terte e incalcare si, cu atit mai mult, dispuneti de certificat care asigura deservirea in garantie de catre vinzator, cu un ” contrabas” dispui de asa ceva? parere proprie: autorului – sincer, esti un bou cu mentalitate de 2 bani!..

So, what do you think ?