fbpx

O ”gubozakatalkă” pentru judecătoarea din Căușeni

În data de 4 iunie 2012 Consiliul Superior al Magistraturii a decis următoarele:

1. A valida hotărîrea colegiului de calificare nr. 52/3 din 25 mai 2012  privind atestarea judecătorului Aurelia Parpalac pentru înaintarea propunerii de numire în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Bender.2. A propune Preşedintelui Republicii Moldova de a o numi pe doamna Aurelia PARPALAC în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Bender, pe un  termen de patru ani.

2. A propune Preşedintelui Republicii Moldova de a o numi pe doamna Aurelia PARPALAC în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Bender, pe un termen de patru ani.

Doamna judecător e cea din a cărei cauză bugetarii din Căușeni nu primesc salariu. Eu nici nu am chef să vă amintesc despre asemuirea între Căușeni și Raider 🙂

//Lămurire: Curtea de Apel Bender are sediul în Căușeni

Conform informației obținute de colaboratorii acestui blog dl Timofti, Președintele țării i-a pregătit un cadou doamnei judecător. Ceva de genul:

așa arată o ”gubozakatalkă”

Frumos cadou, nu?

Explic: dna Parpalac nu va fi Președinte al Curții de Apel Bender 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?