fbpx

Cuptorul blogosferic 2012

Unii dintre voi posibil au votat în cadrul sondajului pe facebook a celui care merită să participe pe 14 și 15 iulie în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi la festivalul culturii de socializare a bloggerilor.

Scopul festivalului este găsirea unei probleme, sociale cel mai probabil, pe care bloggerii o pot rezolva împreună. Astfel în prima zi vor fi create trei grupuri de lucru (câte 10 bloggeri) care vor găsi o problemă și vor încerca să definească o strategie de rezolvare a acesteia cu efortul comun al blogosferei. În seara zilei fiecare echipă își va prezenta problema și soluțiile.

În seara aceleaași zile va avea loc bătălia între Karaoke și bloggeri. Se știe bine că după un pahar de bere ”Chișinău” bloggerii cântă.

A doua zi vor avea loc alegerile în cadrul cărora bloggerii vor decide care problemă merită a fi rezolvată. Echipa care va câștiga se va alege cu premii din partea Moldcell, cei care sunt partenerii generali ai Cuptorului blogosferic.

Cam asta e. Detalii vor mai apărea pe parcursul săptămânii viitoare.

O seară bună să aveți.

Comentarii

comentariiNu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?