fbpx

#offPlahotniuc despre Vlad Filat

Au fost exact două momente în timpul întâlnirii informale când s-a vorbit despre Vlad Filat.

1. În cadrul discuțiilor despre votul uninominal și reforma propusă de către Plahotniuc acesta din urmă a spus că va candida în circumscripția în care toți vor spune că nu are șanse, posibil chiar în Hâncești. Toți au înțeles că se referă la faptul că acolo are șanse doar Vlad Filat dacă candidează 🙂 Posibil din orgoliu sau din cauză că Plahotniuc are nevoie mereu de un țel/scop care pare greu de atins.

2. A fost întrebat de un invitat dacă s-a împăcat cu Vlad Filat. A răspuns la început printr-o replică de genul: ”Da voi cum ați vrea?”. Dragoș i-a spus că ar fi mai interesante niște ciocniri. S-a iritat și a răspuns: ”Da cu țara ce facem?”. Părea înscenată toată faza doar că poziția corpului și privirea arătau cu totul altceva. Eu nu știu multă psihologie dar în unele momente părea sincer. Am impresia că Plahotniuc înțelege foarte bine că această zarvă între cei doi Vlazi le dăunează ambilor. Unul în loc să se concentreze pe guvernare caută păpușari și șobolani, altul, în loc să scrie legi și proiecte, se apără.

În Moldova este loc pentru ambii. Asta doar dacă Nisporeniul și Hânceștiul semnează un armistițiu de lungă durată. Moldova e maxim pentru 2, nu și pentru 3 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?