fbpx

despre bloggerul ”Ciorici”

Vorbeam mai deunezi cu cineva despre o întâlnire cu câțiva bloggeri. Interlocutorul îmi spunea că îi era interesant ce va face acolo Ana Ciorici. Nu înțelegeam de ce crede că Ana tre să fie prezentă acolo. Am înțeles apoi. I s-a spus că va fi și Ciorici. Mă gândeam mai demult să scriu despre Cioricii din blogosferă, tot nu ajungeau degetele la claviatură.

Fotografie din luna de miere a soților Ana și Pavel Ciorici (furată cu nerușinare de pe fluxul de fotografii Flickr a lui Pașa)


1. Pavel Ciorici. Tânărul care face bani din faptul că muncește. Muncește mult la WPZoom. Puțini însă din bloggerii actuali știu că prin 2008 era un inovator și avea un trafic destul de mare pentru acea perioadă. Chiar era blogger. Trebuia să ia și Blogovățul dar grație unui vot l-a obținut Artur Gurău. Se întâmpla în 2008.

2. Dumitru Ciorici. Blogger cu experiență. Specializat în media. Coproprietar al Unimedia.

3. Ana Ciorici. Cel mai bun fashion blogger al Republicii Moldova. Uneori e soția primului din această listă 🙂

Atunci când îi spui publicului din online despre Ciorici fiecare are propriile idei și propriile asocieri. Mulți Ciorici prin blogosfera moldavă 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?