fbpx

#foto Autocarul pe ruta Chișinău – Moscova a lovit un tir

Update: iată și fotografiile făcutу de Oleg Cupceanu 🙁

Update: Drumul dinspre Kiev spre Moscova e foarte prost datorită condițiilor meteorologice. A nins toată noaptea. Ora accidentului – 13:30. Autocarul este pierdut irecuperabil.

***

Astăzi la masă autocarul de pe ruta Chișinău – Moscova a lovit un tir. Accidentul s-a petrecut în regiunea Tula, Federația Rusă.

Autocarul a lovit din spate tir-ul și s-a răsturnat. Șoferul și pasagerii din față sunt în stare gravă. Este așteptată echipa de descarcerare.

Detalii veți putea afla în știri cel mai probabil.

Noutatea a fost scrisă pe Facebook de Oleg Cupceanu.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Victtor |

    Limba moldoveneasca fata de limba ronama este la fel ca limba careliana fata de limba finlandeza sau limba tungusa fata de limba manciuriana. O magarie tipic ruseasca. Nici un alt popor din lume nu a indraznit sa faca o asemenea potlogarie. Singurul ascendent al moldovenilor romani in fata carelienilor finlandezi este ca ei, romanii moldoveni, au ramas, de-a lungul istoriei, mereu in jurul lui 80% din totalul populatiei, in timp ce carelienii au devenit astazi, incredibil, rusi de religie luterana. Nimeni nu mai stie in Carelia limba finlandeza Asta vor sa faca si ticalosii de moldovenisti in Basarabia. De-alungul istoriei, milioane de romani din jurul Romaniei au devenit greci, sarbi, croati, unguri, ucraineni, rusi, etc. Lucrurile acestea trebuie sa se termine odata pentru totdeauna. Cei 10 000 000 de romani care traiesc jurul Romaniei trebuie sa aiba dreptul la viata lor, la limba lor, la cultura lor si la demnitatea lor. Si noi romanii din Romania ne vom bate pentru asta. Sa va intre bine in cap asta moldovenistilor ! Ati furat destul!

So, what do you think ?