fbpx

Cartofi cu pipote și inimi #gătesc

Bună dimineața. Sper că aveți o sâmbătă frumoasă și cât mai plină de odihnă. Deoarece sfârșitul de săptămână e pentru odihnă vă propun o rețetă simplă.

Se iau cartofi. Eu am luat 4, atât cât pentru 2 persoane. Se curăță și se taie potrivit.

Am luat 250 gr. de pipote și inimi de pui. Am curățat pipotele iar inimile le-am tăiat în jumătate

Le-am aranjat într-o tavă preventiv unsă cu ulei. Deasupra am turnat un sos din apă și tomate. Am condimentat cu sare și piper.

Am pus în rolă pentru 40 de minute, la foc potrivit.

La final apa a scăzut.

Vă doresc poftă mare. Nu uitați să presărați cu verdețuri!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Hassan |

    E super cu mamaligutza .dar mai exstia o solutie am probat-o si n-am murit, chiar a fost delicioasa;Galusti din;-faina-sare-condimente(arome in functie de gustul fiecaruia)-1 ou-apaSe amesteca si se obtine o pasta de consistenta asemanatoare galustilor din grish pentru supa, se ia din compozitie cu o lingurita si se prefierb in apa cu sare, dupa care se scot si se continua fierberea in sosul tocanitzei. Daca este nevoie, se completeaza sosul cu lichidul in care au fiert galustile.Se serveste proaspat,cu muraturi.Pofta buna!

So, what do you think ?