fbpx

”Tăticule Filat”, ajută studenții de la Universitatea Agrară!!!

Ultimul timp pagina de contact a Privesc.Eu e foarte vizitată. Oamenii se plâng pe Marcel sau Cornel, ne amenință cu judecata sau ne felicită cu ceea ce facem. Azi a venit un mesaj altfel. Copy-paste din inbox:

Domnule Filat,
Suntem de la Universitatea Agrara ,va rugam sa examinati situatia in privinta bursei de la Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii.Ne-au fost incalcate drepturile si sa facut nedreptate.Dupa trecerea sesiunii de iarna trecand cu brio examenele fara nici o restanta cu note corespunzatoare , conform cerintelor noi ar trebui sa avem bursa , dar acum nu suntem inclusi in lista bursierilor cu motiv ca avem absente cu toate ca aceasta nu se ia an consideratie in alte facultati de la aceeasi universitate, chiar si cei cu 5 pe linie au bursa.
Va rugam nu fiti indiferent,noi chiar avem nevoie de banii acestea pentru a ne intretine deoarece suntem de la tara si situatia financiara nu ne permite sa ne asiguram un trai decent aici la Chisinau.!!!!!!!!Asteptam nu semn de la dumneavoastra nu ne lasati sa fim victime acestei nedreptati!!!!!!!!!

”Tăticule Filat”, ajută studenții 🙂

Comentarii

comentarii


One Comment

  • vitalie |

    după câte greşeli ortografice simple s-au făcut în această ţidulă – i-aş exmatricula pentru un an. plus la asta – le-aş nota numele ca să-i ştiu, aşa pentru viitor, nu cumva să-i angajez la lucru sau să fac vreun contract cu dumnealor.

So, what do you think ?