fbpx

și dacă vin anii 2001-2009 înapoi…

Ceva timp în urmă deputatul din partea PCRM, Sergiu Sârbu, a pus pe facebook următoarea imagine cu comentariul ”Будущее Молдовы с АЕИ” (în română: viitorul Moldovei cu AIE):

Eu aș spune că așa a fost în anii 2001-2009. Cel puțin pentru cei din media.

  1. Dacă revin guvernanții de la începutul secolului la putere presa și libertatea cuvântului ar avea de suferit.
  2. La conferințele președintelui ar fi admise doar jurnaliștii și media care îi este pe plac (cazul jurnaliștilor de la Antena3 neadmiși în Președinție).
  3. În cazul dacă cineva s-ar gândi să îl fotografieze pe Președinte ar primi în bot (cazul lui Tudor Darie târâit de garda lui Voronin).
  4. Dacă ai vrea să scrii ceva pe forum care nu e pe placul Președintelui ai fi sechestrat din propria locuință (cazul tinerilor care comentau pe forumuri).
  5. Vrei să faci dezvăluiri despre cheltuiala banilor publici? Fii gata de judecată în care ți se vor cere milioane despăgubiri (cazul Timpul când a scris despre procurarea automobilelor Skoda).
  6. O televiziune supusă în totalitate președintelui și gardei de minți ai acestuia (Teleradio Moldova).

Indiscutabil că oAIE e o invenție proastă. Dar asta nu înseamnă că va fi mai bine dacă revine PCRM la putere.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?