fbpx

Șăfii’n Praga #foto

În primul rând țin să-i mulțumesc lui Alexandru Buliga pentru efortul depus în realizarea acestei însemnări!

Marți, 29 noiembrie 2011, în Praga, a avut loc întâlnirea diasporei moldovenești din Republica Cehă cu Membrii Guvernului RM care se află în vizită oficială. Au fost prezente circa 80 de persoane. Participanții la aceasta discuție au avut ocazia să asculte despre rezultatele guvernării dar și să acorde intrebări. Ca și în spiritul tradițional moldovenesc, intrebările au fost de plan personal, dar și despre ce le va oferi guvernul tinerilor dacă se vor intoarce acasă. Poate fi de mirare dar despre situția politică din țară nu s-a discutat. Conducerea țării a vorbit despre vizita lor in Republica Cehă dar și despre acordurile semnate cu mediul economic dar și cel politic ceh.

La întâlnire au fost prezenți ambasadorul RM în Cehia – d. Ștefan Gorda, ministrul agriculturii și industriei alimentare al RM – Vasile Bumacov, ministrul de externe – Iurie Leană, prim-ministrul Vlad Filat și dna Valentina Buliga, ministrul muncii și protecției sociale.

Galerie foto de la întâlnire:

Eu mă bucur pentru faptul că cei care vin în vizite oficiale nu uită de conaționali!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?