fbpx

#foto modem 4G de la Orange

Dacă nu greșesc de hramul Chișinăului în 2010 Orange Moldova a arătat prima dată bloggerilor posibilitățile 4G (m-au corectat cei de la Orange, pe 11 iulie 2010, la finele Campionatului Mondial de Fotbal). În vara lui 2011 Moldcell a arătat posibilitățile la un Summit IT. Câteva zile în septembrie Orange Moldova a arătat posibilitățile 4G în centrul Chișinăului.

După aceasta am fost contactat de cei de la Orange Moldova (oameni serioși, știu bine ceea ce cred despre Serviciul Clienți din Orange Store) și mi-au dat în folosință nelimitată un modem Huawei E398 cu trafic inclus de 250 GB pe 3 luni. Pentru teste.

Iată cum arăta:

Huawei E398. Cutia.

Huawei E398. În cutie.

Huawei E398. Modemul.

L-am conectat la Mac. Nu vroia să meargă. E prea nou pentru apple.

Huawei E398. Conectat la Mac.

La PC a rulat programul de instalare, cu mici ”vrăjeli”, mă rog, produs nou, dar la sigur se va repara până va fi lansat.

Huawei E398. Contectat la PC, orizontal.

Huawei E398. Contactat la PC, diagonal.

Iată și un speedtest undeva în centrul Chișinăului:

Speedtest Orange 4G

Atent, serverul de conexiune: Iași. Eu cred că e ok.

Și încă ceva, la moment rețeaua 4G nu este lansată comercial, ANRCETI nu a eliberat licență. Totul e în teste.

P.S. Eu sper să primesc în teste un Blackberry Bold 9900 de la Moldcell. Am mai scris.

P.P.S. Țin să mulțumesc companiei Orange Moldova pentru încredere și colaboratorilor acestei companii pentru răbdare cu așa un client cum sunt eu.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?