fbpx

plin de ură și revoltă, de dimineață #blega

Imagine de pe un alt site. Are chenar frumos. Sursă: fotoblog.burca.md

Dacă v-ați gândit că articolul are vre-o legătură cu blega vă înșelați amarnic. El e despre pederaști și lesbiene. El e despre unii oameni din justiția moldovenească care nu știu nici măcar să gândească. El e despre Moldova.

1. Ieri Privesc.Eu a pierdut un proces de judecată intentat de un cetățean. Motiv: pe site era scris că pederaștii sunt pederaști iar lesbienele sunt lesbiene. Una dintre aceste afirmații nu i-a plăcut unui pederast. A urmat judecata. Va urma Curtea de Apel ș.a.m.d.

2. O parte din judecătorii din Moldova sunt proști, o mare parte. Proști în domeniul IT. Eu în locul Șăfului lor (nu am idee cine e, cel de la CSM, CSJ, LKHP, EDLȘHJ sau LUHNDȘK) le-aș da să citească însemnarea lui Eșanu.

3. Moldova merge mai departe, tăt normal. Lucrurile în Moldova merg după un scenariu firesc. ONG-urile vor primi în continuare bani, mai ales cele LGBT și discriminare. Vor promova tâmpenii și aiureli. Da, Privesc.Eu nu va merge la astfel de tâmpenii. Privesc.Eu nu transmite tâmpenii (doar circ uneori).

P.S. Nu, Oleg Brega nu este pederast. Eu așa ceva nu am scris.

A scris despre asta și Cornel – Homosexualii vor să supună Presa?

Comentarii

comentarii


4 Comments

  • Blat |

    blega e un om extrem de invidios şi răutăcios, cred că motivele lui lăuntrice de a acţiona privescu în judecată au fost sentimentele lui de ură şi complexare faţă de alţi colegi, care reuşesc să se impună cu ceva în lumea asta….

  • Constantin |

    Şi ăsta e blogherul anului??? Vai de capul tău. Din ce peşteră ai ieşit? Aşa-i că vă roade că ameninţările cu răfuiala fizică sunt penalizabile? Şi, recunoaşte, eşti invidios, blogheraşule 🙂