fbpx

de la un Blackberry Bold 9900 la ziua de naștere a lui Chiril Gaburici // istoria unui statut facebook

Azi de dimineață cetățeanul Oleg Efrim a scris pe facebook un statut de pe Blackberry. Ceva cu o reformă, eu nu mă pricep în ele.

După asta am scris pe facebook că aș vrea un Blackberry Bold 9900 în teste de la Moldcell. De ce de la ei? Pentru că am mai mulți prieteni și cunoscuți care folosesc serviicile de la RIM anume de la Moldcell (vin mail-uri cu ceva de genul… Trimis de pe Blackberry pentru Moldccell).

AU apărut comentarii la însemnare. Din ele am aflat că azi este ziua lui Chiril Gaburici. Cu această ocazie cred că merită felicitat. E director la o ”cantoră” tare mare și e moldovean!

Fotografie realizată de VIP Magazin în cadrul campaniei ”I love Chișinău”

Tot în acel comentariu s-a spus că e bine să faci cadouri de ziua ta… Accept Blackberry Bold 9900 în teste. (da, știu că sunt modest).

Orice ar fi la mulți ani d. Chiril, să continuați ceea ce faceți bine și mulțumesc pentru susținerea inițiativelor bune (la Ce? Unde? Când? mă refer).

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


5 Comments

  • zippy |

    la cit de modest sunt eu, nu mi-a trecut prin cap sa cer de la ei vreun dispozitiv pentru testari si recenzii :), anyway… daca-l primesti iti doresc un excelent „user experience” 🙂
    oh si e laudabil ca e de origine moldovean in fruntea filialei TeliaSonera din md.

So, what do you think ?