fbpx

cine poată ajuta o mamă, Filat sau Plahotniuc (poate Dodon, a?) // doar 12000 USD pentru a salva o viață

Nu mă bag eu la chestii legate de donații și alte istorii dar vă invit să vedeți video:

Detalii:

Mama unui copil de numai 2 luni din satul Cîrnăţeni raionul Căuşeni suferă de două tumori una la creer şi alta la coloana vertebrală. Tânăra este acum în stare gravă şi are nevoie de o operaţie în străinătate. Problema principală, însă este suma mare de bani, necesară tratamentului. Părinţii şi rudele nu au bani, pentru a o putea vindeca. La 21 de ani viaţa Constanţei Vartic a luat o altă întorsătură. După ce a adus pe lume un băieţel mama a aflat că suferă de o boală grea, care o imobilizează la pat. Tînăra mamă este disperată, dar totodată hotărâtă să meargă până capăt, pentru a-şi vedea copilaşul crescînd, acum viaţa ei epinde de 12 mii de dolari . Vestea despre boala fetei a fost o adevărată lovitură pentru familie. Pentru a se face bine, Constanţa are nevoie de o intervenţie chirurgicală în capitala Rusiei, care costă până la 12 mii de dolari, bani pe care familia tinerei nu-i are. Cei care vor să întindă o mână de ajutor, pot contacta familia Vartic la numerele de telefon +373 243 53464
Familia Vartic apelează la oamenii cu suflet mare, care ar putea să le dea o mână de ajutor.Oamenii care pot şi doresc s-o susţină pe Constanţa, pot transfera bani în contul bancar, deschis pe numele său la filiala numărul 5 a Victoriabank Codul Băncii VICBMD2X807
Cod fiscal 2004018102073
CONTUL CURENT: 225920040181020734980

12K USD e mult pentru noi, dar pentru cei de la conducere nu cred că e mult, mai ales că vine campania electorală

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • iulian gribincea |

    Deja daca ai pomenit in titilu de posibilii donatori iar mai jos ai amintit de campania electorala cel putin unul din ei nu se va lasa aratat cu degetul. Stii vorba: sa nu stie stanga ce face dreapta. La noi zicala aceasta nu mai functioneaza din pacate in majoritatea cazurilor dar de ea se conduc adevaratii filantropi.

    Si inca ceva, daca tot ai zis de alegeri… de unde stie Filat, Plahotniuc, Dodon sau oricare altcineva ca ca dupa ce o sa ajute femeia aceasta tu nu vei spune ca ei totul fac numai pt voturi?!

So, what do you think ?