fbpx

”Media” din Moldova și nunta lui Șor

A.S. Dacă cuiva nu îi place ceea ce scriu, nu intrați pe blog. Aveți critică constructivă, scrieți direct, dar nu pe la colțuri.

Vineri a avut loc nunta anului în Republica Moldova. Toată presa a fost pusă în genunchi de lifenews, dar despre asta deja am scris.

Poftim câteva spicuiri din ”presa” moldovenească. În primul rând jurnal.md de vineri dimineață i-a trimis pe Ilan și Jasmin ”sub altar”. După ce le-au dat peste nas pe facebook au schimbat titlul. De aceea printscreen e din Google Reader (Google știe totul!).


Seara publika.md ne-a transmis în direct nunta. Cel puțin așa spuneau. De fapt au transmis cum vin oaspeții și atât. Mă rog, încearcă să sară unii peste cap:

A doua dimineață și Unimedia a ajuns ”în gard”. L-a recăsătorit pe Petru Lucinshi (a scris că a venit la nuntă cu soția):

Later add: Unimedia l-a făcut pe Ilan ”Shore” și nu Shor (deși e Șor). Ei cu greu își amintesc de fotografiile pe care au pus logo Unimedia. În ele e scris roșu pe alb ”Shor Holding”.

Doar Pro au lucrat. Au și imagini din interior. Ei știu ce înseamnă să fii media, mass media.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?