fbpx

„Poștașii Moldovei”

Sâmbătă, am impresia, am primit notificarea de pe Facebook că am fost adăugat, fără voia mea, la grupul „Poștașii Moldovei”. Inițial am crezut că se adună grupuri de persoane dornice de a ajuta buneii din Chișinău la cărat apă, văruit poduri sau îngrijit la animale. Nu a fost să fie. Era grupul apărătorilor pereților primului sediu al Poștei Moldovei.

Am mai scris și mai repet, nu mă interesează valoarea spirituală unor pereți atâta timp cât nu face din patrimoniul real cultural. Aici se înscriu, în umila mea opinie, cetățile Sorocii, Tighinei și, de ce nu, casa unde a copilărit Grigore Vieru.

Sunt solidar cu Poștașii în ceea ce privește coruptibilitatea multor angajați ai Primăriei în a căror obligație intră semnarea documentelor de construcție sau demolare. Doar că eu nu cred în această reușită. După cum a remarcat, foarte corect, Vlada, ei sunt „membri ai echipei” (a se citi – finanțatori ai partidului). Eu nu cred că domnul cu nume de râu va fi dat afară din funcția responsabilă pe care o ocupă și care îi permite să protejeze mai multe afaceri și procese în Chișinău.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?