fbpx

CNTM are o nouă echipă de conducere // gramatica ”rupe”

//comunicat de presă de la CNTM

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) are un nou Birou Executiv pentru anii 2011 – 2013. În cadrul Adunării Generale a CNTM din 21 mai 2011, a fost ales un nou Birou Executiv pentru următorii 2 ani de mandate, în conformitate cu Statutul
organizaţiei.

Biroul Executiv CNTM este compus din 7 persoane – Preşedinte, Vicepreşedinte şi 5 Membri de Birou. La alegerile din 21 mai au candidat 2 persoane pentru funcţia de Preşedinte, 2 pentru Vicepreşedinte şi 6 pentru funcţia de Membru de Birou. În urma voturilor acordate de către organizaţiile member CNTM, Preşeditne CNTM a fost ales Eduard Mihalaş. La funcţia de Vicepreşedinte nu a putut fi ales nici o persoană din insuficienţa de voturi obţinută de ambii candidate în cele 2 runde de alegeri. În calitate de Membru de Birou CNTM au fost aleşi următoarele persoane:
1. Ecaterina Covali, Preşedinte CTJM;
2. Daniela Vidaicu, JEF Moldova;
3. Radu Croitoru, Vicepreşedinte “Cultura Nouă”;
4. Artiom Zavadovschi, GenderDoc-M;
5. Ana Condrat, Director Executiv TDV.

De asemenea, Adunarea Generală CNTM a ales şi noua Comisie de Cenzori pentru următorii 2 ani. Din cei 4 candidaţi care au aplicat, au fost aleşi doar 2, urmând ca la următoarea Adunare Generală să fie ales încă un Membru al Comisiei de Cenzori, împreună cu Vicepreşedintele. Noul Birou Executiv urmează să-şi desfăşoare activitatea în conformitate cu Strategia CNTM pentru anii 2009 – 2013, pe următoarele direcţii de activitate:
1. Dezvoltarea capacităţilor organizaţionale ale asociaţiilor de tineret.
2. Elaborarea şi promovarea politicilor de tineret.
3. Promovarea drepturilor omului şi integrare socială.
4. Dezvoltarea relaţiilor internaţionale.

De asemenea, în cadrul Adunării Generale din 21 mai, organizaţia de tineret Media Point a devenit membru asociat, CNTM având la moment deja 42 de organizaţii neguvernamentale naţionale şi regioanale de tineret din R. Moldova.

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să contactaţi:
Alexandru Musteaţa, Secretar General
Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova

// vă propun să numărați numărul de greșeli. for fun.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?