fbpx

și ce dacă Filat mi-a dăruit un iPad

Azi toți discută despre ceasul pe care Godea l-a primit în dar de la Filat. Cică ar costa 20k EUR. Și?

Ca să nu fiu învinuit că sunt cumpărat de Șăfu sau alte tâmpenii care le vin în cap comentatorilor pe care îi iubesc și care mă iubesc declar public și nesilit de nimeni că joi am primit în dar de la Vlad Filat un iPad. Cam așa arată:

Update: despre iPad-ul de la Filat. Pe lung.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


13 Comments

  • Katya Poclitari Gamurar |

    прикольна, просто так ți-a dăruit?

  • Semion Carajia |

    =)) chiar te-a platit sefu!!
    cum asa pur si simplu Filat cu o fata serioasa se apropie si… Eugen, prietene, din partea mea un ipad si o mina calda! si tu tremurind… Sefu mersi mult, sarut mina de fier sefu!

  • moving target |

    ha-ha

    Filat are o retea larga de blogeri, care a organizat-o inca pina la 7 aprilie. Toti acesti caini ai democratiei se cred partial independenti dar cam demult asteapta sa fie rasplatiti. Guvernarea Filat e cam pe terminate si hop… o parte din blogeri au fost in sfarsit rasplatit cu IPad. Consecintele sunt usor previzibile… de ce el si nu eu… iaca ne-am spalit, mai bine nu dadea nimic… ma simt o tarfa ca eram mai tare pentru filat… vreau si eu… ce, crede ca costam asa de ieftin?… cind vom fi rasplatiti ca el pleaca si nu am garantii ca voi avea candva ceva din asta… corabia europeana naufragiaza, unde ma voi aciua oare?…. etc… etc… 😀

So, what do you think ?