fbpx

Consilierii Lui

Ieri am auzit doar cuvinte de laudă pentru Ei. Pe parcursul acestor doi ani Ei au fost lăudați de comuniști, democrați și liberali. Ei au făcut astfel încât oamenii să înceapă a uita de Tkaciuk, considerat cel mai bun consilier politic.

Ei au fost mereu alături de el dar în același timp nu au prea ieșit în fața camerelor. El a putut să îi asculte și să facă ce l-au sfătuit. În același timp ei erau primii care primeau bobârnace în caz că gafa, deși era gafa Lui și nu a Lor. Înainte se întâmpla des să fie dus de val, acum mai puțin. Unicul caz în care s-a lăsat dus de val a fost Marina. Doar că valul a fost pozitiv, foarte pozitiv. Nu l-au gândit Ei, l-a prins El. Începe să treacă din banca elevului în cea a profesorului. Începe să înțeleagă ceea ce îl sfătuie Ei.

În acești doi ani au apărut mulți care încearcă să îi parodieze. Pe moment le reușește. Doar pe moment. Motivul superiorității lor este experiența în politica moldovenească și nu numai. Anii de analiză și supraveghere sunt un ajutor enorm în consilierea Lui.

Ziua de ieri a demonstrat o dată în plus că El fără Ei nu ar fi fost Prim-ministru. Nu-i așa?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Vicky |

    Mda.EI -cei mai buni,l-au facut pe EL cel mai bun!!!

So, what do you think ?