fbpx

Va întreba oare Filat mâine la Ministerul Educației unde sunt cele 7 milioane supte de registrele electronice?

Mâine Șăfu se duce la Ministerul Educației. Coboară 2 etaje și se duce la Șleahtițchi. Șleahtițchi a primit câteva luni în urmă un minister putred. Un minister unde șefii de direcții stau pe același loc cu anii iar facturile le fac în Parcul Central. Dacă trebuie pot să arăt și fotografii.

În acest minister se pierd o grămadă de bani. Nu doar sub formă de mită, pentru teste, dar și de exemplu pentru diferite proiecte. Doar un exemplu: pentru registrul electronic implementat în școli s-au cheltuit peste 7 milioane de lei, afacere controlată de fosta ministră Șavga și actualul șef de direcție, Mocanu. Șavga nu mai e ministrtu, da șeful de direcție e tot pe loc.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


10 Comments

  • Whatever |

    1. Dnul. Mocanu deja nu mai lucra la minister la sfirsitul perioadei de conducere a dnei. Savga. Abia peste mai multe luni, cind au venit AIE, a reusit sa revina inapoi la minister.

    2. Savga are prea mici pirghii ca sa se poata implica in asa o „afacere”.

    3. Dnul. Luchianiuc – te rog sa fii atent la ce afirmatii spui, fiindca multi te citesc si cred 100% in totul ce spui tu, chiar daca exagerezi mult si gresesti mult:)

  • Santa Claus |

    opa, opa – se vede că pe cineva î-l supără tare istoria cu cele 7 milioane. Poate nu numai „afacerea” asta la mijloc?
    „Lucrurile mari” nu se fac repede. Dacă se plătesc bani în 2009, procesele se lansează – prin 2007. Cine se ocupa de asta la Minister pe atunci?

  • Madalina |

    Eugen, in plus, sa vezi, cind ii intereseaza o functie, de exemplul, DIRECTORUL CENTRULUI REPUBLICAN PENTRU COPII SI TINERET „ARTICO” se vezi cum se foiesc ca furnicile sa dea afara un om nevinovat, si sa-si instaleze dictatura si controlul si acolo!!!! daca vreati am detalii multe!

  • Santa Claus |

    In contextul scandalului de ieri din Parlament – cît de aproape de adevăr a fost calificativul dat de Petcov celor de la ME?
    Pînă cănd nu se va înţelege că cei care au ros scaunele de zeci de ani în minister nu pot să lucreze altfel decît la fel ca în 2001, 2005 nu se va schimba nimic în sistemul educaţional.

So, what do you think ?