fbpx

Electorala 2011. Chișinău. Igor Dodon

Ieri am început să scriu despre electorala 2011. Azi e rândul lui Igor Dodon.

Mie îmi place Igor Dodon, omul. Politicianul Igor Dodon are alte viziuni decât cele pe care le am eu. Ceea ce nu îmi încurcă să comunic cu el.

Dodon ar fi un foarte bun primar. Ceea de ce se apucă el o face cu dăruire și o face bine. Așa a fo și la facultate și la bursă și la Guvern. Și în opoziție se descurcă bine. Formarea profesională îl ajută mult.

Cea mai mare problemă a lui Igor este trecutul și prezentul lui, adică PCRM. Chiar dacă a fost susținut de majoritatea locuitorilor Capitalei orice candidat PCRM pornește cu șansa a doua în alegeri.

Am scris și ieri că sunt voci care spun că e posibil ca Dodon să meargă în alegeri din partea PD. Asta în cazul în care Voronin va alege pe altcineva în calitate de candidat.

Până nu demult mă gândeam că această campanie pentru locale îi va aduce multe daune în cazul în care va pierde dar săptămâna trecută Chirtoacă mi-a reamintit că a concurat cu Filat în localele din 2007. Filat a pierdut localele iar acum este Premier.

Îi doresc succes lui Igor Dodon. El știe ce cred eu despre ceea ce face.

Comentarii

comentarii


4 Comments

 • mxg |

  Când va reuși să explice ce făceau buletine de vot la el pe masă după alegerile din 5 aprilie, îmi voi schimba atitudinea.
  Până atunci, nu îl văd cu nimic mai bun pt mine decât Zina Carabina.

 • Mihai |

  „Ceea de ce se apucă el o face cu dăruire și o face bine”
  Ha ha ha, Eugen aici ai fost bravo, cine ţipa la sfirsitul anului 2008 că în Moldova nu e criză ,din cauza lui a fost aşa de bine pe cînd era în echipa de guvernare,
  Dacă e aşa un politician bun de ce nu ajută ţara să iasă din criza politică, el face parte din stina de oi ( cum a spus ciobanu) aşa şi face.

 • La fille au bord de la mer |

  „Am scris și ieri că sunt voci care spun că e posibil ca Dodon să meargă în alegeri din partea PD.”
  Nu-mi pare normal sa migrezi asa de la un partid la altul, de parca a-i schimba fularul. Unde-i credibilitatea?

So, what do you think ?