fbpx

Culoarea mass-media din Republica Moldova. Azuriu

Intro: Azuriu e un fel de albastru deschis, culoarea cerului… albastru turcoaz.

Oastea media azurie nu este numeroasă dar are mulți susținători.

Conducătorii armatei azurii nu s-au gândit din timp că au nevoie de presă, chiar dacă au în primele rânduri un om al media care conduce comisia media în Parlament.

Pe parcursul acestui an în Moldova1 au fost infiltrate rude ale comandantului suprem azuriu care le făceau viața plăcută angajaților din departamentul știri. Cele câteva sunete din partea Șefului azuriu le-au desplăcut jurnaliștilor de la Mesager. Se prevede că și în AIE2 viața în departamentul știri va fi la fel. Teleradio Moldova e repartizată azuriilor.

JurnalTV susține partidul azuriu dar nu face parte din armata azurie, doar o susține, un pic, după ce își amintește că nu trebuie să îl susțină doar pe Mocanu și Țopa.

În presă armata azurie nu are aliați de nădejde, doar simpatizanți.

În radio însă este un post de radio condus de un azuriu, Vocea Basarabiei. E un portavoce perfectă pentru politicile azurii.

În online azuriii au aliați de nădejde: comentatori cu ochelari și portalul arena.md. Vedeți ce se întâmplă pe facebook sau odnoklasniki. Acolo comentatorii sunt prezenți pe fiecare inch pătrat de monitor.

Cam asta, e slabă armata azurie în media, dar are mulți susținători care o mediatizează gratis.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?