fbpx

„Valorile și principiile” editorialistului Constantin Tănase

Cu tot respectul față de familia Tănase.

Citiți edtorialul din Timpul.

Citiți ce a scris Vitalie Cojocari.

Citiți ce a scris Dragoș Galbur.

Citiți ce a scris Oleg Ciubotaru.

Și acum, dacă mai sunteți aici, citiți ce scriu eu, grafoman.

Iată primele două alineate din editorialul lui Constantin Tănase.

Lead-ul

Da, d. Tănase, aveți dreptate, ratații și frustrații au găsit refugiu în bloguri. În blogosferă procentul de ratați e la fel ca și în mass media.

Primul alineat

Da, are. La fel cum are și Moldova Suverană, Timpul sau Jurnal de Chișinău. Doar că bogurile scriu mai puțin de Edelweiss. Referitor la citarea unor însemnări precedent în blog, se face pentru a crește vizitarea paginilor și a crea ceea ce stă sub fotografia dumneavoastră la început de articol, și anume Trackback-uri „subiecte asemănătoare”. Blog-ul meu e mai presus decât Constituția, mai ales cea a Republicii Moldova. Am impresia că din cauza ei stăm în mocirla politică. Eu mă mândresc cu blogul, cu soția și cu rudele mele.

Al doilea alineat

Eu nu ard, eu scriu, scriu ce cred, așa cum o faceți și Dvs în ziar. Eu scriu din experiența mea, mică în comparația cu a Dvs. Nu spun că am o experiență vastă, dar am experiența unei zile trăite în Republica Moldova, asta deja e mult. Scrieți că urmăriți bloguri. Prin ce soft sau utilitară net le urmăriți? Google Reader sau Netvibes? Sunt grafoman, respins de presa normală care plătește salariu unui angajat de 2500 de lei și el, în căutare de salariu pleacă la alt ziar, sau alt stăpân.

Am considerat corect să mă exprim. Poate îmi va face rău, poate. La noi e greu să spui ce crezi. Am mai spus că am votat PL și cei din partidul Liberal îmi „scoteau ochii”.

Dacă ceva, Vitalie Eșanu a scris un necrolog jurnalismului.

Și Radu Lisița a scris la temă.

Chiar și pe Maxim Grossu l-a ajuns cuțitul la os.

Și Radu Burdujan a scris.

Și Isidor a scris.

Și Vitalie Braniște a scris.

Și Artur Gurău a scris.

Și Dinu Castraveț a scris.

Și Nicu Calcea, fără drept de vot, a scris.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


21 Comments

So, what do you think ?